skip to Main Content

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 23-04-19

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 23 του μηνός Απριλίου 2019 ημέρα Μεγάλη Τρίτη και ώρα 14.30, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Αιτήσεις πολιτών για μείωση Δημοτικών Τελών.
2. Σύνταξη σχεδίου τροποποίησης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019.
3. Εξουσιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή συμφωνητικού με την Δ.Ε.Υ.Α. Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας ΄Αννας.
4. Επί της υπ’ αριθμ.1/2019 απόφασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αιδηψού, με θέμα: ΄΄Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για αγορά τάφου στο νεκροταφείο Λ.Αιδηψού από τους Κληρ.Αθανασίου Ρουμελιώτη΄΄.
5. Επί της υπ’ αριθμ.65/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα «Επί του με αρ.πρωτ.4377/15-4-2019 πρακτικού διενέργειας ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού εκτέλεσης για την ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019.
6. Επιβολή τέλους επί των ακαθάριστων εσόδων των κέντρων διασκέδασης, εστιατορίων και συναφών καταστημάτων σε ποσοστό 0,5%.
7. Αγορά οικοπέδου μετά του υφιστάμενου σ’ αυτό ισογείου βοηθητικού χώρου επέκτασης του γηπέδου Ωρεών για την δημιουργία υποδομών.
8. Επί της υπ’ αριθμ.67/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα :΄΄ Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου σχετικά με την από 05-10-2018 αγωγή του Δημητρίου Παπακωνσταντίνου΄΄.
9. Επί της υπ’ αριθμ.69/2019 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα :΄΄ Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου σχετικά με την από 20-07-2018 αγωγή της Ασπασίας Μιμούση».
10. Έγκριση μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδήλωση δασικών πυρκαγιών.
11. Έγκριση μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδήλωση σεισμικών φαινομένων.
12. Επί αίτησης της Κας Βασιλικής Βρακά του Δημητρίου, με θέμα:΄΄Αποδοχή, συναίνεση και εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου προς εμένα Βασιλική Βρακά του Δημητρίου, προκειμένου να ρυθμιστεί το τμήμα της αποθήκης που βρίσκεται επί της ιδιοκτησίας του Δήμου (επί του υποχρεωτικώς προσκυρωτέου οικοπέδου) και ολοκληρωθεί η Πολεοδομική Τακτοποίηση οικοπέδου μου με Πράξη Αναγκαστικής Προσκύρωσης΄΄.
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Ζουπανιώτης

Back To Top