skip to Main Content

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 14.12.15

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 14 του μηνός Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης :
N.Π.Δ.Δ. ¨ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ¨.(εισηγητής ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ¨ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ¨-Δ.Σ. κ. Δημήτριος Αγγελόπουλος).
1)Επί της υπ’ αριθμ.50/2015 απόφασης του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, με θέμα:΄΄Προϋπολογισμός οικονομικού έτους 2016΄΄.
2)Επί της υπ’ αριθμ.49/2015 απόφασης του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, με θέμα:΄΄Ολοκληρωμένο πλαίσιο δράσης-Στοχοθεσία΄΄.

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
3)Επί εγγράφου του Ο.Α.Ε.Δ., με αρ.πρωτ.68097/8-9-2015, με θέμα:΄΄Ανανέωση παραχώρησης κατά χρήση καταστημάτων και αιθουσών συγκέντρωσης σε οικισμούς του καταργηθέντος ΟΕΚ΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Σελίμης).
4)Επί του από 3-12-2015 Πρακτικού του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Ωρεών, με θέμα:΄΄Παραχώρηση ενός γραφείου στο Κοινοτικό κτίριο Ωρεών για στέγαση Περιφερειακού Αγροτικού ιατρείου΄΄.(εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (εισηγήτρια η Κα Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κ.Κων/νος Παπαδόπουλος).
5)Επί της υπ’ αριθμ.259/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα :΄΄Σύνταξη σχεδίου τροπ/σης πρ/σμού έτους 2015΄΄.
6)Ορισμός Ελεγκτή Λογιστή για την εκκαθάριση της Δημοτικής Ιχθυοτροφικής Επιχείρησης Δήμου Ιστιαίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ.Δημήτριος Ζουπανιώτης).
7)Γνωμοδότηση επί του Β2 σταδίου της μελέτης Γ.Π.Σ. Αιδηψού.
8)Γνωμοδότηση επί του Β2 σταδίου της μελέτης Γ.Π.Σ. Ιστιαίας.
9)Γνωμοδότηση επί του Β2 σταδίου της μελέτης Γ.Π.Σ. Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. Λιχάδας.
10)Επί αίτησης του κ.Νικολάου Μαρούλα, εκπροσώπου της Κας Χαρίκλειας Βρεττού, σχετικά με αγορά τμήματος Δημοτικού οικοπέδου στη Τ.Κ. Νέου Πύργου.
Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελική Κούκουζα

Back To Top