skip to Main Content

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜ.ΣΥΜ/ΛΙΟΥ 3-4-2015

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, την 3η του μηνός Απριλίου 2015, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00, με τα κατωτέρω θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Έγκριση της υπ΄ αριθ. 56/2015 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα ¨Σύνταξη σχεδίου τροπ/σης πρ/σμού έτους 2015».- (Εισηγήτρια η Δήμαρχος)
2. Η υπ΄ αριθμόν 40/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα ¨Παράταση σύμβασης μίσθωσης κτιρίου ιδιοκτησίας Αικατερίνης Κουκούρα στα Λουτρά Αιδηψού για τη στέγαση των υπηρεσιών του Κ.Ε.Π. της Δημοτικής Ενότητας Αιδηψού¨.- (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδόπουλος)
3. Ανάκληση της αριθ. 68/2015 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Ένσταση Κ/Ξ ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ΣΙΑ Α.Ε. – ΝΤΑΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αναδόχου του έργου ¨ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ¨».- (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ζουπανιώτης).
4. Εξέταση Ένστασης Κ/Ξ ΑΛΑΒΕΡΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ και ΣΙΑ Α.Ε. – ΝΤΑΣΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, αναδόχου του έργου ¨ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΑΙΔΗΨΟΥ¨».- (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ζουπανιώτης)
5. Η υπ΄ αριθμόν 27/2015 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής με θέμα ¨Επί αιτήματος του κ. Γεωργίου Τσάρνου του Δημητρίου, σχετικά με άδεια υπομίσθωσης του Δημοτικού καταστήματος στο Νέο Πύργο, για να προβεί σε διακοπή επαγγέλματος¨.- (Εισηγήτρια η Δήμαρχος)
6. Επί εγγράφου της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου με αριθ. Πρωτ. 269/26-3-2015 με θέμα «Κοπή Δένδρου» (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Κατούνης).

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Αγγελική Κούκουζα

Back To Top