skip to Main Content

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  • Νέα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ

Προκηρύσσει ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη προσφερόμενη τιμή, για την εκτέλεση της υπηρεσίας για : ΄΄ α)Παραγωγή εκτύπωση – εμφακέλωση και αποστολή των λογαριασμών ύδρευσης του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, β)αποστολή της επιστολικής αλληλογραφίας του Δήμου και γ) αποστολή αλληλογραφίας μέσω υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) ΄΄, ενδεικτικής προϋπολογισθείσης δαπάνης 46.755,00 € , μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%» και σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διακήρυξης.
Ο Διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 2α του μηνός Απριλίου , του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδος Πέμπτη , στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, στην έδρα αυτού στην Ιστιαία Ευβοίας (Πλατεία Ιστιαίας) , με ώρα έναρξης παραλαβής των προσφορών την 12:30 μ. μ και ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών στις 13:30 μ.μ από την Αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού.
Σε περίπτωση που ο διαγωνισμός αποβεί άγονος ή αναβληθεί για οποιοδήποτε λόγο , θα επαναληφθεί στις 9/4/2015 , ίδια ημέρα, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.
Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού (Γραφείο Προμηθειών- Πλατεία Ιστιαίας – Ιστιαία Ευβοίας – Κα Βασιλική Στεργίου 22263-50019).

ΙΣΤΙΑΙΑ 27- 03- 2015
Η Δήμαρχος
Ελένη Ευσταθίου

Back To Top