Archive for February, 2018

 

Συνεδρίαση μελών Δ.Σ. ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.

28/02/2018Posted by Admin

Σας καλούμε να παραστείτε στην Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.) που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτήριο της Δημαρχίας Ιστιαίας την 5η Μαρτίου 2018 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:
1. «Συνάντηση και συζήτηση για την ανθοκομική έκθεση». (εξ αναβολής)
2. «Πρώτη τροποποίηση Προϋπολογισμού»
3. «Αίτηση για επιχορήγηση από το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού»

Ιστιαία 27-02-2018
Η Πρόεδρος του Συμβουλίου
της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.
Κούκουζα Αγγελική

Συμμετοχή του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού στην 40η Τουριστική Έκθεση Βελιγραδίου BELGRADE FAIR

23/02/2018Posted by Admin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο δήμος Ιστιαίας –Αιδηψού συμμετέχει με εκθεσιακό περίπτερο στην 40η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι “Belgrade Fair” η οποία πραγματοποιείται στο διάστημα 22-25 Φεβρουαρίου 2018. Η έκθεση, που διοργανώνεται σε ετήσια βάση, αποτελεί το μεγαλύτερο τουριστικό γεγονός στη Σερβία αλλά και στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, καθώς συγκεντρώνει χιλίάδες συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων εταιρείες, δήμους, περιφέρειες, από πάνω από 40 χώρες στον κόσμο.
Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, κα Ελένη Ευσταθίου, παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων της έκθεσης που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018, κατά τη διάρκεια της οποίας, πλήθος επισκεπτών επισκέφθηκε το περίπτερο του δήμου, στο οποίο η κα Ευσταθίου, συνεργάτες του δήμου, επιχειρηματίες και ξενοδόχοι της περιοχής, ενημερώσαν το κοινό σχετικά με τις τουριστικές δράσεις του δήμου. Ειδικότερα, το κοινό ενημερώθηκε για τις δράσεις αθλητικού και πολιτιστικού περιεχομένου του δήμου που θα υλοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα αλλά και στο ότι η περιοχή μας αποτελεί έναν από τους δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς και από τους κορυφαίους παγκόσμιους ιαματικούς προορισμούς. Διεξήχθησαν αρκετές συναντήσεις με διεθνή και εγχώρια ταξιδιωτικά γραφεία με σκοπό την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και κατ’επέκταση την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών.
Τέλος, στον τομέα του γαστρονομικού τουρισμού, υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση, με την έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και την επί τόπου μαγειρική αυτών, δίνοντας μια ακόμη πετυχημένη διάσταση στην επικοινωνία με τους συμμετέχοντες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν γύρω από το περίπτερο μας ώστε να δοκιμάσουν τις τοπικές γεύσεις.

Αδελφοποίηση του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και του δήμου Cajetina της Σερβίας

21/02/2018Posted by Admin

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αδελφοποίησης μεταξύ του δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και του δήμου Cajetina της Σερβίας, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, στο Δημαρχείο της πόλης Cajetina. Στην τελετή παρευρέθηκε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού, κα Ελένη Ευσταθίου και ο Δήμαρχος της πόλης Cajetina, κ.Μίλαν Σταμάτοβιτς μαζί με συνεργάτες του δήμου. Η αδελφοποίηση αποτέλεσε το επισφράγισμα των μακροχρόνιων σχέσεων των δύο δήμων και αποτελεί το έναυσμα για μια ευρύτερη συνεργασία σε διάφορους τομείς.
Ο Δήμαρχος κ. Σταμάτοβιτς και οι συνεργάτες του, υποδέχτηκαν την κα Ευσταθίου κατά την άφιξή της στην πόλη και ακολούθησε η υπογραφή του συμφωνητικού αδελφοποίησης μεταξύ των δύο δήμων, σε ελληνικά και σερβικά. Κατά τη διάρκεια της υπογραφής του, οι εκπρόσωποι των δύο δήμων δήλωσαν τη χαρά τους για την θεμελίωση μια στενής και γόνιμης συνεργασίας, απότοκος της στενής σχέσης και φιλίας που συνδέει τα δύο κράτη, η οποία εκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που θα προσφέρει αμοιβαία οφέλη.
Ακολούθησε προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας, από κοινού η κα Ευσταθίου και ο κ. Σταμάτοβιτς τόνισαν τις προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων που εστιάζουν στην ανταλλαγή γνώσης και καλών πρακτικών σε θέματα τουρισμού, καθώς και οι δύο δήμοι είναι κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί, με την πόλη της Cajetina να έλκει πλήθος τουριστών κατά τους χειμερινούς μήνες ως δημοφιλής χειμερινός προορισμός, και ο δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού ως ιδιαίτερα δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός. Ταυτόχρονα, οι δύο δήμοι θα μεθοδεύσουν συνεργασίες στον τομέα του προσκυνηματικού τουρισμού, είδος εναλλακτικού τουρισμού με ιδιαίτερη ανάπτυξη στους δύο δήμους. Επιπρόσθετα, συμφωνήθηκε η συνδιοργάνωση δράσεων στον τομέα του πολιτισμού που θα έχει θετική επίδραση στην προβολή και την εξωστρέφεια των δύο δήμων. Ακολούθησε ξενάγηση σε αξιοθέατα της περιοχής και γεύμα.
Με το πέρας της συνάντησης, η κα Ευσταθίου ευχαρίστησε θερμά το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του για την ζεστή φιλοξενία και για την εξ’ ολοκλήρου κάλυψη των εξόδων της αδελφοποίησης από το δήμο της Cajetina. Οι δύο πλευρές ευχήθηκαν για την έναρξη μιας σταθερής και γόνιμης συνεργασίας.

Συνεδρίαση μελών Δ.Σ. ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. στις 26/02/2018

21/02/2018Posted by Admin

Σας καλούμε να παραστείτε στην Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.) που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτήριο της Δημαρχίας Ιστιαίας την 26η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ. για συζήτηση στο παρακάτω θέμα:
1. «Συνάντηση και συζήτηση για την ανθοκομική έκθεση».

Ιστιαία 21-02-2018
Η Πρόεδρος του Συμβουλίου
της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.
Κούκουζα Αγγελική

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

15/02/2018Posted by Admin

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ιστιαία, 14.2.2018
ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ – ΑΙΔΗΨΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΠ. ΟΙΚ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΔΕΙΟΔ. ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
Τ.Κ. 342 00 Ιστιαία Ευβοίας
Πληρ. Δήμκου Μαρία Φαδάκη Ελένη
ΤΗΛ.: 2226 3 50046

Όσοι επαγγελματίες πωλητές λαϊκών αγορών μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού δεν έχουν μέχρι 13-11-2017 ανανεώσει την άδειά τους μπορούν να την θεωρήσουν έως τις 31 Μαρτίου 2018. Σε περίπτωση που οι άδειες δεν θεωρηθούν εντός της ως άνω ημερομηνίας ανακαλούνται οριστικά και αυτοδικαίως.
Όσοι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού είναι κάτοχοι επαγγελματικών αδειών πλανόδιου και στάσιμου εμπορίου και οι άδειές τους έχουν λήξει ανανεώνονται μέχρι την 31η Μαρτίου 2018. Μετά την παρέλευση του ως άνω χρονικού διαστήματος οι εν λόγω άδειες ανακαλούνται οριστικά και αυτοδικαίως.
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

14/02/2018Posted by Admin

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού που θα γίνει την 20η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 8.30 π.μ, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:

1. Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων έτους 2018.
2. Σύνταξη σχεδίου τροποποίησης προϋπ/σμού και τεχνικού προγράμματος έτους 2018.
3. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για σύνταξη γνωμοδότησης επί της αρ. 1/2018 απόφασης Ειρηνοδικείου Ιστιαίας.
4. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για παράσταση ενώπιον Ειρηνοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της υπ΄ αριθ. κατάθ. 6060/2011 αγωγής του Δήμου κατά της ΔΕΗ ΑΕ.
5. Ορισμός συμβολαιογράφου για σύνταξη δικαστικού πληρεξουσίου για την υπόθεση ενώπιον Ειρηνοδικείου Αθηνών κατά τη συζήτηση της υπ΄ αριθ. κατάθ. 6060/2011 αγωγής του Δήμου κατά της ΔΕΗ ΑΕ.
6. Έγκριση αποτελέσματος φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση Σχολικής Καλλιεργήσιμης γης στην ΤΚ Ταξιάρχη.
7. Σύνταξη έκθεσης εσόδων-εξόδων Δήμου 4ου τριμήνου 2017.
8. Κατάρτιση όρων διακήρυξης εκμίσθωσης του Δημοτικού Καταστήματος στον Ν. πύργο (πρώην Γεωργ. Τσάρνου).
9. Έγκριση της αριθ. 213/2017 μελέτης, κατάρτιση όρων διακήρυξης, διάθεση πίστωσης και ορισμός Επιτροπής Διαγωνισμού, για την προμήθεια ανταλλακτικών-ελαστικών-συντήρηση & επισκευή οχημάτων και μηχανημάτων έργου για το έτος 2018
10. Κατάρτιση όρων διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την «προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο Ωρεών του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού».
11. Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου για γνωμοδότηση, για υπόλοιπο οφειλόμενο ποσό δυνάμει της υπ΄αριθ. 166/2017 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 75, παρ. 2, του N. 3852/10, αν απουσιάζουν ή κωλύονται τακτικά μέλη, καλούνται τα αναπληρωματικά με τη σειρά της εκλογής τους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

Συνεδρίαση μελών Δ.Σ. ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. ΣΤΙΣ 20/02/2018

14/02/2018Posted by Admin

Σας καλούμε να παραστείτε στην Συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού (ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.) που θα γίνει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτήριο της Δημαρχίας Ιστιαίας την 20η Φεβρουαρίου 2018 ημέρα της εβδομάδας Τρίτη και ώρα 13:00 μ.μ. για συζήτηση στα παρακάτω θέματα:
1. «Πρόγραμμα λειτουργίας παιδικής βιβλιοθήκης».
2. «Δράσεις ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α. 2018»
3. «Γενικά θέματα»

Ιστιαία 14-02-2018
Η Πρόεδρος του Συμβουλίου
της ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.
Κούκουζα Αγγελική

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου 16/02/18

12/02/2018Posted by Admin

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού, η οποία θα γίνει στο Δημαρχείο Ιστιαίας – Αιδηψού, στην Ιστιαία, στις 16 του μηνός Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.00, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

1.-Ορισμός Εκπροσώπου Διαχειριστικής Επιτροπής Κληρ.Παν.Σφακιανού για υπογραφή σύμβασης ανάθεσης έργου και διαχείρισης τραπεζικού λογαριασμού.
2.-Ορισμός Εκπροσώπου Διαχειριστικής Επιτροπής Κληρ.Συμεών Τσακιρίδη για υπογραφή σύμβασης ανάθεσης έργου και διαχείρισης τραπεζικού λογαριασμού.
3.-΄Εγκριση εκμίσθωσης αγροτεμαχίων στο συνεκτικό τμήμα του Οικισμού Βιστρίτσα Νέας Συνασού.
4.-. Επί του με αρ.πρωτ. 8292/115/Φ.Ε./11-1-2018 εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών ΄Εργων Π.Ε.Ευβοίας, με θέμα: «΄Εγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου: ΄΄ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΑΥΡΟΥ ΩΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ΄΄ συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ.
5.- ΄Εγκριση δημοπρασίας εκμίσθωσης τμημάτων των αιγιαλών – παραλίων εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου, για τοποθέτηση ομπρελών, ξαπλώστρων & θαλασσίων μέσων αναψυχής.
6.-Σύσταση Επιτροπής παροχής γνώμης προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία (άρθρο 199 παρ.6 Ν.3463/06).
7.-Επί της υπ’ αριθμ. 1/2018 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου με θέμα: «Έγκριση μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης».
8.-Επί της υπ’ αριθμ. 2/2018 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου με θέμα: «Έγκριση μνημονίου ενεργειών για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις & παγετό περιόδου 2017-2018 και εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης».
9.- ΄Εγκριση δημοπρασίας παραχώρησης κοινοχρήστων χώρων εκτός προβολής καταστημάτων στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας»΄΄.
10.- Επί της υπ’ αριθμ.3/2018 Απόφασης του Δ.Σ.του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ΄΄ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΑΙΔΕΙΑ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ΄΄ του Δήμου, με θέμα: «΄Εγκριση Τροποποίησης Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας¨.
11.-Δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου.
12.-Επί εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Περ/ντος & Πολεοδομίας, με αρ.πρωτ.1575/29-12-2017, με θέμα:΄΄Τροποποίηση σχεδίου πόλης Ιστιαίας στα Ο.Τ.128-129΄΄.
13.-Επί της υπ’ αριθμ.3/2018 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, με θέμα:΄΄Ετήσια έκθεση πεπραγμένων έτους 2017 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής΄΄.
14.-Επί της υπ’ αριθμ.4/2018 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, με θέμα:΄΄Γνωμοδότηση επί του υπ’ αριθμ.18474/18-12-2017 εγγράφου του Τμήματος Τεχνικών ΄Εργων και Υποδομών με θέμα «Διαβίβαση θεωρημένης μελέτης κατεδάφισης κτιρίου ΄΄ΜΑΚΑΝΤΑΣΗ΄΄ για ενέργειες»΄΄.
15.-Επί του από 5/2/2018 εγγράφου του Τμήματος Εσόδων & Περιουσίας του Δήμου, με θέμα:΄΄Διαγραφή οφειλών΄΄(σχετ.η 172/2017 Α.Δ.Σ.).
16.- Επί αίτησης της Κας Αθηνάς Κουβέλα, σχετικά με διαγραφή τέλους αποχέτευσης.
17.- Επί αίτησης κ.Ευσταθίου Αλμπάνη, για λογ/σμό του Αγροτικού Μελισσοκομικού Συν/σμού Ιστιαίας, σχετικά με επιστροφή χρημάτων, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων.
18.- Έγκριση από τον ΕΟΤ επανεκτύπωσης εντύπων Τουριστικής προβολής του Δήμου 2018-2019 (σχετ. η αριθ. 1/2018 απόφασης Τουριστικής Επιτροπής Δήμου).
19.-Έγκριση συμμετοχής του Δήμου με περίπτερο στην Τουριστική έκθεση international fair of tourism στο Βελιγράδι από 22-25 Φεβρουαρίου 2018 (σχετ. η αριθ. 2/2018 απόφαση Τουριστικής Επιτροπής Δήμου).
20. ‘Εγκριση μετακίνησης εκπροσώπου του Δήμου στην Τουριστική έκθεση international fair of tourism στο Βελιγράδι από 22-25 Φεβρουαρίου 2018 και ψήφιση διάθεσης πίστωσης.
21. ‘Εγκριση μετακίνησης εκπροσώπου του Δήμου στην Τουριστική έκθεση στο Βουκουρέστι από 22-25 Φεβρουαρίου 2018 και ψήφιση διάθεσης πίστωσης.
22. Αδελφοποίηση του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού με τον Δήμο CAJETINA της ΣΕΡΒΙΑΣ.
23. Έγκριση μετάβασης εκπροσώπων του Δήμο στον δήμο Cajetina της Σερβίας και ψήφιση διάθεσης πίστωσης.
24.- Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.
25.-Σύσταση, Λειτουργία και ορισμός του Μηχανικού Πιστοποίησης Εκτέλεσης της Πράξης Υλοποίηση με ίδια μέσα της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού» με κωδικό ΟΠΣ 5002317.
26.-Υλοποίηση με ίδια μέσα της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού» με κωδικό ΟΠΣ 5002317.
27.- Επί της υπ’ αριθμ.18/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα:΄΄Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου σχετικά με την από 30-11-2017 αγωγή του Αριστείδη Σαφλέκη΄΄.
28.- Επί της υπ’ αριθμ. 3/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα:΄΄Επί γνωμοδοτήσεως πληρεξούσιου Δικηγόρου κ.Παντελή Βούλγαρη (σχετ.294/2017 Α.Ο.Ε.)΄΄.
29.- Επί της υπ’ αριθμ.16/2018 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, με θέμα:΄΄Ορισμός πληρεξούσιου Δικηγόρου σχετικά με την από 28-6-2016 αγωγή του Θεόδωρου Ρουμελιώτη΄΄.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

Δημήτριος Ζουπανιώτης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

05/02/2018Posted by Admin

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΥΣΟΞΥΛΩΝ

02/02/2018Posted by Admin

Η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού

Σύμφωνα με την 9/2018 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η
διενέργεια φανερής πρόχειρης πλειοδοτικής δημοπρασίας με προφορικές
προσφορές για την εκποίηση 6.000 κιλών καυσόξυλων, που φυλάσσονται στον
περιβάλλοντα χώρο του πρώην Δημαρχείου Ιστιαίας.
Η Δημοπρασία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού
που βρίσκεται στην πλατεία Ιστιαίας στην Ιστιαία στις 20 Φεβρουαρίου 2018,
ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ. ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής.
Σε περίπτωση που αποβεί άκαρπη θα επαναληφθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2018 και
αν πάλι αποβεί άκαρπη θα επαναληφθεί στις 6 Μαρτίου 2018, στον ίδιο τόπο
ενώπιον της ίδιας Επιτροπής.
Η τιμή εκκίνησης καθορίσθηκε σε 0,05 λεπτά του ευρώ /κιλό.
Περισσότερες πληροφορίες και τεύχος πλήρους διακήρυξης θα διατίθενται από
το Δημοτικό Κατάστημα Ιστιαίας-Αιδηψού, Πλατεία Ιστιαίας, τηλέφωνο 2226-3-50014.

Ιστιαία 2 – 2 – 2018

Η Δήμαρχος

Ελένη Ευσταθίου